GUMM • Agile marketing agency
Agile marketing agency

When content is king

Met onze blog probeert GUMM je op de hoogte te houden van alle nieuwtjes, trends en evoluties binnen de wereld van marketing

Wie is ze, wat doet ze? De stagiaire bij GUMM: Jessica!

 

Agile, scrum, Jira, sprint.. SPRINT?  HELP moet ik sporten?


Een kleine samenvatting van de gedachten die door mijn hoofd raasden het eerste uur als ik bij GUMM aankwam.  Nu, 4 weken later, schrijf ik user stories like a boss, en sta ik al meer mijn mannetje tijdens de dagelijkse stand-ups.

Geen idee wat ik nu allemaal aan het zeggen ben? Volg dan zeker de GUMM-site op de voet, want Agile marketing komt er regelmatig aan bod!

Gefluister in de wandelgangen

Je kent het wel, een nieuw gezicht op de werkvloer. Iedereen wou weten wie ik was en wat ik deed. Jessica Verlinden, 24 jaar, studente Handelswetenschappen, master commercieel beleid. Gepassioneerd door honden, paarden en roze, een huismus, maar vooral stagiaire voor 3 maanden bij GUMM.

Team GUMM - Jessica

Maar wat doe ik daar nu eigenlijk?  Het stereotype beeld van een stagiaire die enkel het koffiemachine mag bedienen? Nee daar doen ze bij GUMM niet aan mee. Zelfstandig aan het werk maar altijd een hulplijn nabij.  Mijn stagementor Elise staat mij steeds met raad en daad bij, en geeft feedback waar ik echt iets mee kan!  

Concurrentieanalyses, buyer persona’s, blogposts schrijven, een communicatieplan opstellen, presenteren.. Een kleine bloemlezing van wat ik de voorbije weken heb gedaan. Maar bij GUMM mag ik niet enkel doen, ik mag ook écht leren. Ik krijg de kans om verschillende opleidingen te doen binnen mijn stage, volgende week bijvoorbeeld zet ik mijn tanden in de Google Analytics-opleiding. Die ik daarna dan weer in praktijk mag toepassen. Ja, ik ben het zeker, ik leer hier zoveel bij!

Teamwork makes the dream work

Tijdens mijn eerste week mocht ik  direct mee op teambuilding. Wat een manier om je stage te starten! Al fietsend door Gent op weg naar verschillende leuke activiteiten. We begonnen de dag met bowlen, minigolf en curling bij Oleary’s. Daarna gezellig picknicken op het water met  Vlot Gent. Als afsluiter konden we onze skills testen in de escape room. Weer een bewijs dat je bij GUMM behandeld wordt als een volwaardig lid van het team, en meer bent dan gewoon de stagiaire.

Teambuilding GUMM

GUMM, een jong en gepassioneerd team, waar plaats is voor een sarcastische opmerking en plezier. En het is roze! Wat kan ik mij nog meer wensen? Deze 4 weken zijn voorbij gevlogen, en ik kijk er naar uit om mij de komende weken vol enthousiasme verder te verdiepen in de wonderen van de digitale wereld.

__________

Samenwerken met ons team?

 
Jessica VerlindenTeam