GUMM • Agile marketing agency
Agile marketing agency

When content is king

Met onze blog probeert GUMM je op de hoogte te houden van alle nieuwtjes, trends en evoluties binnen de wereld van marketing

Wanneer ons team de Gentse binnenstad doorkruist

 

GUMM is opgericht in 2015 binnen de Comma Group. We bestonden toen uit 4 jonge starters die de handen in elkaar sloegen om er samen iets van te maken. Na onze lancering op Digital First in oktober dat jaar, kwam het project echt van de grond. Daar kwamen een aantal eerste keren bij kijken: eerste klant, eerste factuur, eerste nieuwe collega...

Anderhalf jaar nadat ons team voor het eerst als GUMM samenkwam, was het dan ook zover: onze eerste teambuilding! Lieve en Wim sloegen de handen in elkaar om Stijn, Jessica (onze eerste stagiaire op haar eerste week toen), Thomas en mezelf te verrassen met een dagje dat onze teamspirit nog hoger de lucht in zou sturen.


Een vlotte start (wait for it!)

We staken de boel in gang met de bowling bij O’Learys aan DOK Noord, om de dag te starten met een beetje competitieve spirit. Na het minigolfen en curling lieten we het sporten voor wat het was en we trokken richting centrum. Lieve en Wim zeulden al de hele ochtend met een zak vol eten en die kon eindelijk zorgvuldig geleegd worden.

Een lunch bij GUMM is natuurlijk niet zomaar een lunch. En al zeker niet op teamdag! Lieve en Wim proudly presented: Vlot Gent. Vlot Gent, aka Geert, stond klaar met een luxevlot inclusief, tafel, zitzakken & stoelen én geluidloze motor waar we op ons gemak twee uurtjes mee konden rondvaren en op lunchen. Van aan Kinepolis konden we langs de nieuwe bibliotheek, De Krook, varen en door langs de Gras- en Korenlei naar het Gravensteen.

Team GUMM

Maar bij een teambuilding gaat het er ook natuurlijk om dat je je team buildt (of hoe je dat dan ook noemt). Daarom gingen we de uitdaging aan bij Cube Zero: een escape room. In Escape the Freak Show lieten we onze geesten los op de raadsels. Laat het ons op de ondertussen al vrij lange dag steken dat we niet tot de laatste kamer geraakt waren. Maar plezant was het wel ;) We sloten af met een gezellig dineetje (understatement) in de Pampas, waar onze coach - Saskia - ons ook vervoegde.

We hebben team gebuild en 't is gelukt

Ons Jessica werd er natuurlijk op haar eerste week al volledig ingesmeten en wat ze daarvan vond, kan je lezen in haar eigen verslag van haar eerste week als stagiaire bij GUMM.

Zo werd ze toch al vanaf dag één volledig opgenomen in het team en als een volwaardig teamlid beschouwd. En dan nu: onze batterijtjes zijn volledig opgeladen om er samen weer goed in te vliegen en ons in te zetten voor onze klanten.

GUMM Wim

__________

Meer weten over ons team?

 
Elise D'haeseleerTeam