GUMM • Agile marketing agency
Agile marketing agency

Wat we doen

GUMM helpt uw onderneming met agile marketing, het analyse van je doelgroep, ux/ui design, development, content en inbound marketing

 

Content creatie

 
 
 

Content marketing

Alles vlot in elkaar laten overvloeien gebeurt niet vanzelf. Onze online copywriters zorgen samen met jou voor het verhaal achter jouw merk.

 
 

Employer branding

Wat straalt jouw bedrijf uit? Deze denkoefening doen we samen met jou en komen tot een resultaat waarin al je waarden vervat zitten.

 
 

SEO

Schrijf geen teksten meer zonder resultaat. We helpen jouw klanten vinden wat je publiceert en optimaliseren je teksten.

 

Marketing

 
 
 
marketing automation

Analyse van je doelgroep

We laten ons leiden door de waarden en principes van de doelgroep, de duurzaamheid van je bedrijf en de nodige wendbaarheid in de markt.

 

 
 

Analytics

Meten en optimaliseren van jouw marketingefforts is uiteraard belangrijk. Zo weten we wat je doelgroep aanspreekt en wat net helemaal niet. 
 

 
Inbound-marketing.png
 
 
EMS
 

Inbound marketing

Van klanten echte fans maken. Deze mensen verleiden met je content marketing. Ons team werkt samen om de juiste klanten voor je merk aan te trekken.

EMS

Marketing automation helpt je om efficiënter al je marketing doelstellingen op elkaar af te stemmen en efficiënt 1 geheel te vormen.

 

Development

 
 
 
 
 
 
coding.png
 

UX/UI design

We werken in meerdere cycli aan het design van je oplossing. Dit design moet bij je merk passen en bij je doelgroep.

CMS

Een content management systeem helpt je op een simpele manier de controle te krijgen over het beheer van je website. Kies voor een gebruiksvriendelijk CMS: we begeleiden je in je keuze. 

.net

Development op maat voor je corporate website. Onze .net developers leveren resultaat op dat past bij je bedrijf: nu maar ook in de toekomst.

 

Nieuwe ideeën, flexibiliteit en precisie zijn belangrijker dan eindeloze marketingplannen.

Geen meningen dus, maar resultaat op basis van objectieve data.