Welkom bij GUMM

Simon Corveleyn

Ik ben SEO Copywriter NL & ENG, met ervaring in pharma, DIY & logistics. Ik hou van schrijven, interviews en marktonderzoek. Vrienden en zeer goede klanten noemen me soms Toni Corveloni. Voor speciale gelegenheden ben ik saxofonist ten huize GUMM.


Lieve Scheirlinckx

Ik ben digital marketing strategist en copywriter. In het verleden werkte ik al voor de IT-, retail-, logistics- en bouwsector. 

Ik hou van het opstarten én opvolgen van volledige content marketing plannen. 

Sinds kort bevind ik me in een volledig nieuw marketingsegment dankzij mijn pasgeboren zoontje. Als ik mezelf moet beschrijven: Eet en schrijft, schrijft en geeft te eten!

Wat betekent content marketing concreet voor je bedrijf? Met Alumnos werkte ik aan een content marketingplan op maat van het bedrijf en de sector. Op die manier krijg je meer relevante search traffic op je site en kun je nieuwe connecties maken binnen de branche.  

Zoë Kaeblen

Bij GUMM werk ik als digital marketing consultant en business developer met ervaring in HR-content & employer branding. Ik bijt me graag vast in je HR-strategie en marktonderzoek. Daarnaast hou ik van een vlotte babbel. Mijn team verdenkt me ervan zelfs ‘s nachts te (net)werken. 

🏅Google Analytics en AdWords certificate, via DMA

Kitty Bons

Social media en digital marketing strategie zijn mijn specialiteiten. Ik werkte al in sport, technologie en de culturele sector. 

Nu ben ik vooral bezig met social media strategie, data en het visuele gedeelte van content. 

Mijn accent verraadt direct mijn afkomst. Ik hou van kort en krachtig, dus wees niet bang om recht door zee te communiceren. 

Als jij zo iemand bent die twijfelt over social media in een B2B-context, dan moet je me zeker eens een mailtje sturen! Voor MCH ging op zoek naar sollicitanten via Facebook advertising. Ik help je graag op weg met een strak social plan voor jouw onderneming. 

🏅Google Analytics en AdWords certificate, via DMA

Geen tijd voor social media? Wij kunnen je helpen